Hotspot in Den Haag: W'IJS – lekkerste ijs en goede koffie

 • Post comments:4 Comments
hotspot den haag w'ijs
Credit: W'IJS

5Bij mij om de hoek zit de gezellige Reinkenstraat, tussen het Sweelinckplein en de Laan van Meerdervoort in. Het is geen drukke winkelstraat, maar binnen onze buurt toch een plek waar je eigenlijk alles kunt vinden. Bovendien zit er een gezellige kroeg, een paar restaurants en sinds deze zomer dé leukste hotspot van de straat: W’IJS. Je snapt, als ijsliefhebber kon ik hier niet zomaar voorbij lopen; er staan 24 smaken ijs in de vitrine…
2

Meer dan ijs

Maar behalve voor ijs, kun je bij W’IJS ook terecht voor ontbijt, lunch, smoothies, Nespresso-koffie en thee. Bovendien bakken ze geregeld verse muffins, taarten en ander heerlijks! Helaas gaat half oktober de ijsvitrine leeg voor het winterseizoen, maar ik weet zeker dat ik hier ook dan geregeld een kop koffie ga drinken. En niet alleen vanwege de goede koffie, maar ook vanwege het super leuke interieur!

Interieur

De lampen vind ik bijvoorbeeld fantastisch! En die bakstenen muur, en de details, en tafeltjes, en de stellingkast, en de hoedjes aan de kapstok, en..en…en…! De eigenaar heeft het hele interieur zelf ontworpen, en wat mij betreft verdient dat een groot applaus. Hij heeft er een mooie hotspot in Den Haag van gemaakt.
3
Meer weten? W’IJS heeft een website en zit natuurlijk ook op Facebook. Ben je een keer in de buurt? Plof hier dan zeker even een neer voor een koffie- of lunchpauze! Reinkenstraat 61, Den Haag.

This Post Has 4 Comments

 1. Annemerel

  Ok, snel een ijsje eten bij W’ijs?! Ik kom morgen weer terug naar NL!

  1. Esther

   Jaaaa gezellig!! Zo lang niet gezien, zoveel bij te kletsen! ;)

 2. Amy

  Wat een leuk en gezellig interieur! Dit zorgt er echt voor dat ik interesse heb in zo’n adresjes, haha. Hopelijk ben ik er ooit eens in de buurt! :)

 3. Patricia

  Met enig regelmaat ben ik hier met mijn gezin te vinden.
  Je hebt een mooi stuk geschreven over deze geweldige zaak.
  Waar je heerlijk kan lunchen .
  de eigenaar heeft altijd tijd voor een praatje .
  Je voelt je er echt welkom !!
  Een aanrader om zeker een keer een bezoekje te gaan brengen.
  Groetjes patricia

Leave a Reply