USA Day 1: Vegas baby!

  • Post comments:0 Comments

Eindelijk, ik ben weer in het land waar ik thuis hoor :)
Op moment van schrijven ben ik al zo’n 27,5 uur wakker, dus vergeef me mogelijke spelfouten of complete onzin. Ik ben nogal jetlagged. Maar het pas sinds de afgelopen twee uur dat ik echt moe ben. Even terug naar het moment dat ik opstond; dinsdagochtend in Nederland 03.45u. Om 8.00u NL’se tijd vertrokken we en om 10.15u Las Vegas tijd kwamen we aan. Dus hoewel we er al een dag (vlucht van ruim 11 uur) op hadden zitten, begonnen we gewoon opnieuw aan de dag!
Nadat we de huurauto haalden en het hotel vonden (de kamer vinden was nog een hele klus), liepen we de Strip op om te lunchen. En om te shoppen. Ja want ik had al uitgevonden dat dé fashion mall van Las Vegas op loopafstand is van ons hotel. Eerst nog even the Venetian hotel van binnen bekeken. Daar hebben ze Venetië helemaal nagebouwd mét wolkenhemel en gondels, dus het is net alsof je buiten staat. Heel bizar.
Daarna gingen mijn ouders terug naar het hotel om wat te slapen, maar ik ging op missie. Naar de Forever21. Mijn vooraf gemaakte wishlist lag nog op de hotelkamer maar dat deerde niet. Ik ging uiteindelijk met zo’n 20 items de paskamer in, en verliet met 4 items de winkel. Best netjes toch? En de schoenen moet ik helaas terugbrengen want ook mét sokken waren ze te groot. Morgen maar even kijken of er nog andere leuke schoenen zijn… Op de terugweg naar het hotel stopte ik bij Walgreens om de Maybelline BB cream te halen. Helaas hadden ze die niet meer in mijn tint, maar wel een BB Cream van Covergirl! Een merk dat we in Nederland niet kunnen krijgen dus ik besloot die maar te proberen. En met succes, want toen we net gingen eten en ik van binnen gewoon de donkere kringen kon voelen zo moe was, bleek je helemaal niks te kunnen zien aan de buitenkant. Top BB Cream dus! Ga nog even aankijken hoe mijn huid erop reageert de komende weken. Als het positief blijft dan neem ik misschien nog wel een backup mee. Er zit trouwens SPF15 in en dat is met de nog fier aanwezige zomer hier erg fijn.
Maar goed, het is hier al om 19.00u donker en dan komen alle lichtjes tevoorschijn! Dat maakt de Strip echt magisch. Vegas staat misschien bekend als een oppervlakkige stad van gokken, drank, feesten en hoeren, maar als je zo over de Strip rijdt of loopt ‘s avonds is het toch best bijzonder. Een soort Times Square maar dan een hele lange straat. Uiteraard moesten we eten bij mijn favoriete restaurant; het Hard Rock Café. Niet zozeer vanwege het eten, maar vanwege de muziek en de unieke items met bijzondere verhalen die in de café’s te vinden zijn. Het is gewoon traditie geworden om minstens één keer bij het Hard Rock Café te eten als ik in de VS ben.
En nu ligt iedereen plat. Niet zo gek natuurlijk. Ik ga ook gauw mijn oogjes toedoen! Morgen nog een dag in Vegas, ‘s avonds naar een show en dan donderdag begint de roadtrip.

Leave a Reply